Писателят Бранимир Събев с премиера на нова книга

womb of light

Писателят на фентъзи и хорър Бранимир Събев ще представи в премиера новата си книга “Утробата на светлината” идващия четвъртък от 19.30ч в клуб “Грамофон”, като входът за събитието е свободен.

“Утробата на светлината” е сборник от 300 стр. и съдържа в себе си 14 разказа – магически реализъм, фентъзи и хорър. Тези истории ще ви отведат на най-различни места: от малка България до Древен Египет, от знойна Испания до студена Скандинавия, та дори в приказно владение от Ориента, обединило в себе си Близкия Изток. Ще отбранявате малко средновековно градче от пълчища зомбита, ще ходите на лов, където дивеча е особен, дори ще сте заедно със смел воин, който трябва да отвоюва дома си от злобен натрапник. Предстои ви среща с котки, които са доста необичайни (макар че, кога котките са били обичайни?), както и поредно потапяне в света на Бащата на Ужаса – Хауърд Филипс Лъвкрафт. Няколко жени ще преживеят несънуван кошмар, когато се влюбят в Неправилния, а един бивш морски пехотинец го чака урок за прекалената му отзивчивост, щом се изправи срещу ужасяващата стопанка на злокобна къща. И накрая ви очаква една бясна, дива надпревара, рали с чудовищни автомобили, където няколко роднини се борят да поделят кърваво фамилно наследство с цената на всичко на фона на нестихващ рок.

Книгата излиза със знака на “Ерго” – настоящи носители на наградата за Издателство на годината от Цитаделата. Присъединете се към премиерата й във “Фейсбук“.

Оставете отговор