Патрик Хонт

patrik hont

След като тази седмица се върнахме към любителските екранизации по “Междузвездни войни”, днес насочваме вниманието Ви към един от най-успешните актьори в тях. Това е Патрик Хонт, изпълнил главната роля на джедая Рейвън в шведския Star Wars – Threads of Destiny през 2014-та година.

Хонт е роден през 1984-та година в Стокхолм. Завършва средното си образование в музикалното училище Rytmus, а висшето в градската академия по драматични изкуства. С актьорска игра се занимава професионално от 2004-та година, като комбинира това с умения в музиката и танците, умее да свири на китара и на барабан. През 2005-та участва в късометражния филм Vargvirus, в който група младежи са нападнати от върколак.

raven star wars

Същата година започва и работата по Star Wars – Threads of Destiny, любителски филм на режисьора Размус Тирзитис, който продължава сагата на Джордж Лукас и пренася действието десетилетия след събитията от “Завръщането на джедаите”. Патрик е привлечен за главната роля на джедая Рейвън Даркам, който се влюбва в красива принцеса, чието кралство е заплашено от ситския лорд Сийдж. Филмът разполага с ограничения бюджет от 6000 евро и поради това направата му отнема много години, но все пак излиза през 2014-та година, а играта на Патрик е сравнена с тази на Хейдън Кристенсен от “Епизод II – Атаката на клонираните”. За жалост “Дисни” атакуват това филмче и го свалят от YouTube, но по-късно то се появява в други сайтове за видеосподеляне и там може да видите Хонт, макар плановете за продължения да се осуетиха.

След работата си по “Междузвездни войни”, Патрик Хонт се насочва към работа в стокхолмския театър и натрупва дългогодишен стаж с различни роли, показва се и в по-малки телевизионни продукции, както сериали, така и риалити формати. Той е актьор, показал обичта си към “Междузвездни войни” с участието си в Threads of Destiny и сега ние, феновете на сагата от златните й години, се отблагодаряваме с биография.

hont actor

Представен от Александър Драганов

 

Оставете отговор