Пак промоция от Книжен Център “Славейков”!

Съобщение от Книжен Център “Славейков”:

САМО ТОЗИ УИКЕНД! Идеалната възможност да се заредите с англоезична литература за уютно четене през хладните месеци – както и с чудесни и много евтини подаръци за приближаващия празничен сезон! Чисто нови издания, голям избор, символични цени, всички жанрове! Освен това, само при нас може да намерите 250 вида луксозни плакати по най-известните филми, игри и книги (само по 3.50), графични новели, Манга и арт-албуми (също имат огромни отстъпки) – и, разбира се, всичко за Книгите-Игри. Заповядайте!

Къде: Книжен Център Славейков, домът на Книгите-Игри, плакатите и новите англоезични издания със супер намалени цени
Кога: петък, събота и неделя – всеки от дните, само от 16 до 20 часа
Какво: уникална ФИНАЛНА разпродажба на стотици НОВИ англоезични издания: фантастика и фентъзи, трилър, криминале, ужаси, исторически, романтични, комикси, детски книги, енциклопедии, книги-игри и т. н. Разпродажбените цени са само от 2 до 5лв и са 10-20 пъти по-ниски от коричните. Количествата са силно ограничени, така че може да се изчерпят бързо. Заповядайте и се уверете сами, споделете и с приятели!

Как да ни намерите, ако не сте идвали досега: на пл. Славейков номер 7 се намира големият централен безистен, точно срещу фонтана и Макдоналдс. Влизате в него, на малкото вътрешно площадче, и поглеждате вдясно. Ние сме точно до Борсата за Учебници – и срещу Бар Катерина. Няма голям фирмен надпис, но няма и с какво друго да ни сбъркате.

Оставете отговор