Още по-изгодна коледна оферта

 

promocia
Сигурно си спомняте, че по случай първия сняг направих специална промоция в сайта – купувате новата ми книга “Сказания за Ледената планина” и получавате подарък сборника “Мечове в космоса”. Вече има читатели, които се възползваха от нея, но за останалите предлагам още по-интригуваща оферта – да си закупите “Сказания за Ледената планина” заедно със “Сбъдващия мечти”, последната издадена книга от великия Адриан Лазаровски и пак да получите като подарък “Мечове в космоса”. Така ще получите наведнъж епично фентъзи, смразяващ кръвта хорър и космическа фантастика – трите направления на жанра в едно. Каква по-добра оферта?
“Сказания за Ледената планина” струва 15 лв, а “Сбъдващия мечти” – 12. Ако си ги поръчате заедно, цената обаче е само 25 лв и получавате като подарък “Мечове в космоса”, който струва 12 лв. Така спестявате 14 лв от общата цена!
Ако пък искате да си купите само “Сбъдващия мечти”, ще трябва да потърсите някой от другите автори или да посетите събитието, посветено на книгата по време на Коледния Панаир на Книгата, повече за който може да прочетете ТУК!
Ако обаче предпочитате да се възползвате от моята оферта, пишете ми на Лично съобщение!

Оставете отговор