Още едно възторжено ревю за “Черната корона”!

black crown

“Черната корона”, втората книга от поредицата за Ледената планина, се сдоби с още едно възторжено ревю! Този път то е дело на писателя Даниел Иванов от клуб “Лазарус”, от който също очакваме книга, в края на този месец. Той започва рецензията си за моята книга по повече от ударен начин, като казва, че “вече съм напълно убеден, че Сашо Драганов напълно откровено може да бъде обявен за българския еквивалент на Толкин.”

Уау! Но това не е всичко. Дани пише още, че:

“Личи си, че историята е написана с голямо удоволствие (…) Изключително впечатление ми направи изграждането на образите, било то герои или злодеи. Постепенното им развитие е доста значимо за самата история, а авторът се е справил блестящо, като се е постарал това да не е отегчително и натрапчиво, а точно обратното – да предизвиква интерес. Любопитното в случая е, че нито един персонаж в книгата не е излишен. Всеки от тях заема огромна роля в историята, а някои от тях успяха да заблудят тренираното ми око и ме изненадаха приятно.”

В заключение Дани Иванов казва, че книгата е “Истинска наслада за зажаднелите български фенове на качествена литература.” и я препоръчва на всички читатели.

Прочетете цялото му ревю ТУК!

Поръчайте си “Черната корона” от ТУК!

 

Оставете отговор