Нощна смяна, но без Фреди

Продължаваме с новините за различни трейлъри, с които Интернетът ни залива тази седмица, като идва време и за филма Night Shift, който може да се преведе като “Нощна смяна”, а също и като “Нощно дежурство”, за да няма объркване с блокбъстъра Five Nights at Freddy’s.

Филмът показва историята на млада жена, която работи в нещо като мотела от “Психо” и изглежда на ръба на абсурда, но все пак въздействащ. Очаква се да излезе на 8-ми март, заедно с Imaginary, което е странен подарък за Деня на жената, но нали традициите вече не са това, което бяха. Иначе на 22-ри март се очаква Late Night with the Devil (“Вечерно шоу с Дявола”), в който американско предаване предава на живо обсебване от демон. Не изглежда лошо, но предвид това, че е премиера на Shudder има риск ако не го покажат по кината у нас да не го видим изобщо, защото въпросната компания за стрийминг няма представителство у нас.

В края на уикенда пък е финала на първенството по американски футбол “Супербоул”, като на полувремето там излизат доста трейлъри, така че скоро може да очаквате още видеа от интересни филми. Стискаме палци за “Дюн 2” и “Муфаса: Цар Лъв”!

Тагове:  

Оставете отговор