Нов постер на Бъмбълби с Джон Сина!

bumblebee poster 2018 new

Нов постер на “Бъмбълби” се появи наскоро в Интернет, първо на немски, а после и на английски език! На него виждаме любимият ни скаут на Аутоботите, заедно с Хейли Стайнфелд и Джон Сина и обещанието, че филмът излиза по Коледа.

“Бъмбълби” е филм на режисьора Травис Найт, който връща историята на поредицата “Трансформърс” назад, преди събитията, описани в лентите, заснети от противоречивия Майкъл Бей. Той ще ни срещне с Чарли, младо момиче, което си купува стар “Фолксваген Костенурка” и изненадващо разбира, че това е Бъмбълби (или Бъмбълбий – и двата превода се срещат често), извънземен робот от друг свят, който бяга както от американската армия, така и от насочилите я по дирите му Десептикони, зли роботи, които подобно на него могат да се превъплъщават в превозни средства като коли или самолети.

Новият филм се очаква да бъде много по-трогателен и без грубия хумор на предните пет части. За сметка на това е потвърдено от кинокритици, че ще има достатъчно научнофантастичен екшън. Какъв ще е крайният резултат, трябва да разберем след 20-ти декември, когато филмът тръгва по световните кина.

Вече нямаме търпение!

Тагове:  

Оставете отговор