Нов аниме проект за Sk8 the Infinity

adam langa angelic

Популярното аниме Sk8 the Infinity ще се сдобие с продължение! Новината бе съобщена в официалния сайт на поредицата, както и на стената й в “Туитър”. Продължението е обявено като “нов аниме проект”, като през следващите дни ще разберем конкретно дали става дума за втори сезон или пък за пълнометражен филм. Отделно от него историята ще бъде адаптирана и на тетрални постановки, които ще излязат в Япония в края на тази и началото на следващата година.

sk8 reki langa

Sk8 the Infinity излезе по-рано тази година и запозна феновете с Реки и Ланга, двама млади скейтъри, които се спускат на забранени състезания по изключително опасния и таен S-маршрут. Гений, дошъл от сноуборда, Ланга привлича вниманието на великия шампион Адам, чиито атаки поставят приятелството им под въпрос…

adamu gif

Поредицата се доказа като едно от най-добрите спортни анимета за последните години, което не е чак толкова голяма изненада, предвид факта, че е от режисьорката на Free! Хироко Уцуми и продуцирано от студио Bones, създателите на “Железният алхимик” и “Мечът на странника”. То стана много популярно и в Цитаделата, като освен с ревю и представяне на героите в него, бе почетено и със среща в клуба ни, една от най-успешните за тази година.

Нямаме търпение да научим повече подробности и така манията да продължи!

langa reki fanart

 

Тагове:  ,

Оставете отговор