Нов анимационен сериал по Star Wars от Дейв Филони

star wars the bad batch

“Дисни Плюс” поръчаха нов анимационен сериал от вселената “Междузвездни войни”, който трябва да наследи завършилия тази година “Войните на клонираните”. Новият сериал, който се очаква да излезе през 2021-ва година ще проследи приключенията на екип от клонирани с различна генетична вариация, която ги прави страховити войници и много добър екип. Те ще трябва да се ориентират в бързо променящата се след идването на Империята галактика.

“За Дисни Плюс беше чест да представим последната глава от “Войните на клонираните” на нови и стари фенове”, заявиха от онлайн канала. “Но партньорството ни с “ЛукасФилм” едва сега започва и за нас е вълнуващо да продължим да работим с Дейв Филони по Star Wars: The Bad Batch“.

Star Wars: The Bad Batch, както е заглавието на новия сериал, е дело на легендарния продуцент Дейв Филони, отговорен за “Войните на клонираните”. Според стари фенове на сагата, точно той е човекът, който може да я изправи на крака след спорната нова трилогия на “Дисни”. Дали може да успее с тази задача, ще покаже само времето.

Оставете отговор