Нови трейлъри – Дилън О’Брайън става екшън звезда, злото се разгръща в “Анабел 2”

 

american-assassin-movie-dylan-obrien-6

Американският актьор Дилън О’Брайън даде най-сериозната заявка, че контузията, попречила му да довърши снимките по третия филм за “Лабиринтът” вече е зад гърба му и няма да влияе на кариерата му. Младият актьор влиза в най-мъжкия жанр – екшъна – а свидетелство за това е новия трейлър на филма “American Assassin”, където си партнира с Тейлър Кич и легендата Майкъл Кийтън.

Филмът излиза на 15-ти септември и изглежда повече от обещаващ. Аз лично бях убеден в потенциала на младежа за екшън роли още след филмите на “Лабиринтът”, но поради спецификата на жанра там малко бе туширан “badass” елементът в изпълнението му. Тук обаче Дилън стреля и рита, като изглежда роден за това.

Преди да се насладим на изпълнението му обаче, през август ни предстои да изпитаме чистото зло, което се разгръща във втория филм за “Анабел”, поредното заглавия от чудовищната вселена на “Заклинанието”, която на свой ред пък е вдъхновена от “Ужасът в Амитивил” – той също ще има своето продължение съвсем скоро, но ще е трудно да достигне мрачната атмосфера, която вдъхва демоничната кукла:

Като цяло филмовата година изглежда много добре – човек няма как да си хареса всичко, като аз примерно този месец до “Трансформърс” не видях нищо, което да си заслужава парите ми – но следващите месеци са повече от обещаващи, както бяха и предишните…

Оставете отговор