Нова трилогия от издателство “Иви Пет”!

cvetlin vulev

Tрилогията “Какво сънуват чудовищата” от Цветлин Вълев излезе от печат и вече е налична за поръчки, съобщи Петьо Русинов от издателство “Иви Пет” в социалните мрежи.  Криминален трилър, историческата точност и бруталните сцени – бъдете сигурни, че няма да ви дадат покой и ще ви оставят без дъх, пишат от издателството.

Злото е такова, каквото го обичам

Злото е такова, каквото го обичам е първа част от трилогията Какво сънуват чудовищата.
През 1306 г. цар Теодор Светослав получава неочаквана помощ от Европа, която му позволява да стабилизира изтощеното Българско царство.
Почти седем века по-късно, в началото на 2001 г., София е скована от страх след редица свързани убийства, които трябва да бъдат разкрити.
Книгата изобилства с препратки във времето, които ще ви пленят и ще ви оставят без дъх до последната страница!

Убийците почиват в понеделник

Убийците почиват в понеделник е втората книга от трилогията “Какво сънуват чудовищата”. Действието ни пренася през 2003 г., или две годни след края на първата история. Героите ни ще се изправят пред най-страшните убийци в София.
Те отново ще трябва да разкриват загадки свързани с историята на страната и да разрешават бързо случаите, с които се сблъскват.
Напрежението ще ни съпътства до самия финал, такъв, какъвто любезният читател най-малко очаква, но това е и целта на добрия разказвач!

Какво сънуват чудовищата

Какво сънуват чудовищата е финалната, трета част от едноименната трилогия.
След интригуващия завършек на втората книга, действието пренася героите ни десет години по-късно или през 2013 г. Технологиите са напреднали, а престъпниците са станали още по-находчиви.
Отново ще се окажем в епицентъра на вълнуващи събития.
Невероятните загадки и смразяващата историческа достоверност могат само да ни донесат наслада от прекрасния край на романа.

Издателство „ИвиПет“ е създадено през 2017 г. от специалисти с дългогодишен опит в книгоиздаването и неизчерпаеми желание и хъс да откриват нови автори и прекрасни творби. Досега изпод тяхната егида са излезли множество успешни български книги, сред които фентъзи приказката “Сълзите на дракона” от Кръстю Мушкаров и поредицата сборници “Сказанията на Стрикса”, третата от която очакваме на 15-ти септември.

 

Оставете отговор