Нова книга от писателя Явор Цанев

yavor kissed

Нова книга от писателя Явор Цанев могат да очакват читателите благодарение на издателство “Изток-Запад”! Тя се казва “Целунат от Бога” и излиза на 2-ри април тази година.

Сборникът „Целунат от Бога“ предлага селекция от истории, които ще ви разходят из времето и пространството, за да изпитате удоволствие, страх, вълнение или да ви накарат да погледнете на хората и света под особен ъгъл. Ще прочетете разказ, вдъхновен от Стивън Кинг, Едгар По, Лъвкрафт и дори продължение на „Дървото на Вси Светии“ на Бредбъри. Ще попаднете на вампирски уестърн, на особено старо гробище, на тринадесет черни котки… Ще разберете тайната на най-четения писател и на наемателя на съмнителна квартира. Кои са пейнкилърите, какво прави песента на горещините, с какво се изхранват вампирите от предградието… и какъв белег остава след целувката на Бог.

Това е третият хорър сборник от български автор, с който “Изток-Запад” радват феновете. През януари излезе “Рецепта за кошмари” от Иван Атанасов, а през февруари – “Симфония на мъртвите” от Сибин Майналовски.