Новата ми книга – и във форума на клуб “Иван Ефремов”!

three wizards

Излизането на новата ми книга – “Тримата вълшебници и Златното руно” – бе споменато и във форума на клуб “Иван Ефремов“, една от най-старите и уважавани фантастични общности у нас. Това се случи благодарение на писателя Александър Карапанчев, с който от години водим интересна кореспонденция. Публикацията на “Тримата вълшебници и Златното руно” е обявена с цитати от Цитаделата и ИК “Горната земя”, но ето какво написа г-н Карапанчев за сайта:

“Отдавна харесвам и често следя e-платформата на Александър Драганов CITADELATA, която сама се определя тъй: Българският сайт за фентъзи и фантастика. Допадат ми всекидневният ритъм на публикациите тук, техният концентриран и жив новинарски стил, разнообразието от теми, интервютата с наши и чуждестранни дейци на въображението, както и липсата на хейтърщина и пр. пр. (второ пр. е съкратено от простотии, с каквито упорито се пълни българското интернет пространство). Продължавай все така напред, адаш!

С читателска симпатия: Александър Карапанчев”

Благодарим за хубавите думи! Напомняме също така, че книгата може да се закупи само от сайта на “Горната земя” ТУК и не се очаква да има нейна премиера, поне не и до края на тази година.

Оставете отговор