Новата ми книга излиза след по-малко от месец!

ice-mount-cover

С огромно удоволствие искам да ви съобщя, че “Сказания за Ледената планина”, моята втора самостоятелна книга /след “Хрониките на Ралмия”, която излезе през 2008-ма/ се очаква на книжния пазар след по-малко от месец. Тя е базирана върху разказите за елфа на мрака Алтиарин и вампира Римиел, излезли през 2011-та година в сборника “Мечове в леда”, като включва и продължението “Водопадът на Зората”, излизало в Интернет като сериал преди няколко години. Текстовете обаче са редактирани и преработени – това е окончателната версия на историята, с която бих искал да бъда запомнен 🙂

Тук е моментът да благодаря на г-н Явор Цанев, който направи издаването на тази книга възможно с политиката на “Гаяна” и “Дракус”, която насърчава жанровите автори в България, отново на него и на Кети Илиева за редакцията, на Силвия Петрова, която винаги подкрепяше тази поредица и на всички фенове от клуба, сред които на първо място трябва да спомена Петя Иванова, Ивета Станиславова и д-р Искрен Иванов, затова, че не спираха да настояват да издам тези истории.
Точната дата на излизане и премиерата на самата книга ще доуточним с г-н Явор Цанев и г-н Александър Султанов от “Книжен Център Славейков”, но говорим някъде за средата на октомври. Ще разчитам на вашата подкрепа!

Новината в “Дракус“!

Оставете отговор