Новата корица на Тери Брукс!

warrior-terrybrooks

Майсторът на фентъзито и най-продаван автор на “Ню Йорк Таймс” Тери Брукс разкри корицата на “Warrior”, новата си повест от света на Думата и Бездната! Книгата излиза другия вторник, на 11-ти септември, а говорителят на автора Шон Спикман определя това събитие като “рядък момент в кариерата” на автора.

През 1997-ма година Тери Брукс промени фентъзи жанра с “Running with the Demon”, мрачно съвременно фентъзи от света на Думата и Бездната, познат и на българските читатели с романа “Ангелски огън на изток”. Сега авторът се връща към тази си митология с повест, която ще зарадва читателите му и история, не по-слаба от тази на оригиналната трилогия.

Паркът “Синисипи” в Хоупуел, Илиноис, от много време е дом на магията.

Джак Маккол го е научил още като малък, когато се е изправил срещу смъртоносно заболяване, преодолявайки го с помощта на най-невероятни спътници – горското същество Пик и вярната му сова Даниел – а също и с магията от собственото си сърце.

Джак вече е пораснал и е завършил университета, оставяйки това ужасно време и магията зад гърба си. Но това ще се промени. Лутащ се без посока в живота, той е призован от Дамата, която събира мъже и жени в служба на Думата. Тя има отчаяна нужда от Джак, за да опази бъдещето на света – а той ще има само един шанс да й помогне…

Повестта е продължение на разказа “Imaginary Friends” и ще излезе в електронен формат на 11-ти септември. Издава “Grim Oak Press”.

Тагове:  

Оставете отговор