Нико срещу Фреди в четвъртия Дуел от Шампионската Лига

Nico vs Freddy

И така, “Цитаделата” стига до четвъртия Дуел от Шампионската си Лига, в който участват всички герои, печелили анкетни турнири в нашия сайт досега. Припомняме развръзката до момента – Ахил поднесе изненадата, като успя да надвие считания за почти непобедим в клуба Пърси Джаксън, Джейс бе буквално пометен от Леголас, а Бъмбълби изтръгна победата след изключително оспорвана битка с Микеланджело. Днес трябва да се реши кой е последният полуфиналист в Шампионската Лига на Цитаделата! Кои обаче са участниците?

Нико ди Анджело е синът на Хадес в поредицата “Героите на Олимп” от Рик Риърдън. Той печели право за участие в нашата Шампионска Лига заради титлата си от Турнира с героите на Рик Риърдън, където на финала победи титуляра Пърси Джаксън, след като преди това бе отстранил сестра си Хейзъл и Анабет, дъщерята на Атина. След отпадането на Пърси, той е последната надежда да видим герой на Рик в полуфиналите и шанс за реванш на по-младежкото фентъзи, което претърпя удар след отпадането и на Джейс.

Фреди Крюгер е зловещият демон от поредицата “Кошмари на улица Елм”, който убива жертвите си в съня им. Крюгер стигна до участие в Шампионската Лига след Турнира за Свръхестествени Убийци, провел се миналата година, когато взе титлата след победи срещу Майкъл от “Хелоуин” и Джейсън от “Петък 13-ти”. Той е единственият злодей в Шампионската Лига и единствен представител от жанра на ужасите, който се наложи през последните години в сайта.

Победителят от битката между Нико ди Анджело и Фреди Крюгер ще се изправи срещу Бъмбълби от “Трансформърс” във втория полуфинал от Шампионската Лига на Цитаделата. Кой обаче ще е той имате време да решите до утре в 12:00ч, когато ще сложим край на този Дуел, точно 24 часа след началото му. Нико срещу Фреди – изборът е ваш, гласувайте във “Фейсбук“!

Оставете отговор