Не сме изтървали много от аниметата по време на ваканцията

kyouichi

Миналата седмица не отразявахме новините от сезонните анимета поради това, че бяхме във ваканция, а сега настъпи моментът да наваксаме, само дето се оказа, че не сме изпуснали много. В пети епизод от “Бакутен” двата отбора гимнастици разнообразиха тренировките с игра на криеница и точно тук дойде изненадата, тъй като сценаристите ненадейно вкараха хорър елемент, по-подходящ за Yami Shibai например, тъй като действието се развиваше в училище, за което се говори, че е обитавано от духове. Приятна и забавна серийка, без да е нещо кой знае какво.

В поредния епизод от “Седемте смъртни гряха” героите продължиха да пъчат сили и мускули в борбата си с Краля демон, нещо, което напомня марвелска продукция или не дотам интересния втори сезон от това аниме, но тъй като вече доста съм напреднал, ще го догледам някак си.

При SD Gundam World търсеха съкровища, но там пиратския капитан дотолкова ме издразни с дебелашкото си поведение, явно изразяващо мъжкарщина, че реших да дропна историята. Повечето фенове също не са очаровани от нея, както е видно от отзивите им по сайтове.

По-късно тази седмица ще ви известим как се развиват нещата в “Бакутен” и евентуално в Греховете.

Оставете отговор