Нейтън Филиън се завръща в Destiny… и още!

shape

По принцип не сме сайт за видео игри, но когато нещо си заслужава го отразяваме. Ако навярно не сте чули, гиганта Sony закупи студиото Bungie (създатели на Halo & Destiny) за три милиарда миналата година. Известно време фенове на Destiny 2 се чудихме какви ще са резултатите от това и снощи на PlaStation showcase ни стана ясно.

Любимият на всички фенове герой Cayde-6 (озвучаван от Нейтън Филиън) се завръща в Destiny. Неговият герой бе категорично убит във Forsaken, но той се завръща в аналога на нещо като Force Spirit в трейлъра за Final Shape и е най-вероятно вътре в самият енигматичен Traveler. Final Shape е последната страница в така наречената от създателите на Destiny – “Light & Dark Saga”.

От трейлъра, да си призная ме полазиха тръпки и аз лично нямам търпение за Final Shape. Не само заради краткият бекграунд на събитията представен през Ikora Ray, но и защото Cayde-6 ми е любим персонаж от поредицата.

Final Shape

Друга, много любопитна новина е, че най-после стана ясна и новият проект по който работят Bungie. От известно време се знаеше, че те разработват игра в жанра наречен Extraction Shooter. Такъв терпип игри са популярната Escape From Tarkov и накратко представляват навлизане във вражеска територия с цел саботаж или нещо друго, както и успешното завръщане от такава мисия. Новият проект на Bungie се казва Marathon и реално това е „новата-стара“ игра на Bungie, тъй като първата игра от поредицата излиза през 1994 и представлява шутър в космоса с извънземни.

Тагове:  ,

Оставете отговор