Наш автор прави фурор в Бургас

terorizmat

Д-р Искрен Иванов от фентъзи сайт “Цитаделата” бе сред авторите, направили фурор в Бургас с премиерата на книгата “Тероризмът”. Инициатор на събитието бе професор Татяна Дронзина, събрала наблюдения върху едно от най-пагубните явления на нашето съвремие. Д-р Иванов е автор на първата статия в сборника, “Парижките атентати и Шарли Ебдо – европейският 9/11”. Първият тираж на книжката вече е изчерпан, но при отпечатване на нови бройки ще ви уведомим в коментарите. Макар сборникът не само да не е фентъзи, а да се отнася за някои от най-тъмните аспекти на истинския живот, от целия екип на “Цитаделата” поздравяваме Искрен Иванов за успеха и му пожелаваме нови успехи в полето на науката!

Тагове:  

4 коментара за Наш автор прави фурор в Бургас

 • Калоян  :

  Това е онзи тероризъм, който представлява заплаха за сигурността на човешкия живот. Осквернителите на човешката Свобода, имащи наглостта да се наричат служби за национална сигурност, извършват друг тип тероризъм като ни лишават от фундаменталното ни право на личен живот. Тази тема едва ли е засегната в книгата. Сигурността, отнасяща се до Свободата ни, е не по-малко важна.

 • Iskren  :

  Здравейте! Да, това е тема, която не е засегната в книгата тъй като тематичната й насоченост е друга. Но вие давате чудесна идея – да направим още една книга върху службите за сигурност и техните методи на действие. Определено ще го вземем предвид :).

 • Калоян  :

  Здравейте, Д-р Иванов. Извинявам се ако първият ми коментар изглежда укорително, не съм искал това. Темата, за която Вие и колегите Ви сте писали, е много важна, а книгите по нея на български са малко. Поздравления за успеха! Има книги за злоупотребата на службите с власт, но не и на български. Весело посрещане на новата година!

 • Iskren  :

  О, не, ни най-малко! За мен е удоволствие да получавам коментари, все пак нали това е част от научния процес. Ако имате други идеи винаги може да ги споделите :). Весели празници и на Вас!

Оставете отговор