Нацуя Киришима

natsuya profile

Нацуя Киришима е герой от аниме поредицата Free! Той е плувец с богат опит и по-голям брат на талантливия Икуя Киришима.

В миналото си Нацуя Киришима е бил капитан на детския отбор по плуване на училището “Иватоби”. Той е от първите, които откриват таланта на бъдещия медалист Харука Нанасе и помага в обучението му. Нацуя има и по-малък брат на име Икуя, който също е много талантлив, но много зависим от одобрението му емоционално. За да прекъсне това, Нацуя Киришима опитва да се дистанцира от него, но това предизвиква разрив в отношенията им и трябва да мине време, преди да успеят да се сдобрят отново.

natsuya wet and cool

Нацуя Киришима излъчва увереност и разкрива уязвимост само в присъствието на най-добрия си приятел Нао Серизава, който е мениджър на детския отбор по плуване. След като завършва училище той участва в неофициални състезания, като е достатъчно добър, че да изкарва пари от тях. Една такава среща е с Рин Мацуока, един от най-перспективните японски плувци, обучавал се в Австралия.

След успехите на брат му Икуя и на някогашния му чирак Харука Нанасе, Нацуя Киришима решава да се върне към професионалното плуване. Той е един от второстепенните герои на Free!, но достатъчно интересен, че да му обърнем внимание с тази биография, която публикуваме по случай 10 години от началото на аниме поредицата.

natsuya swimmer

Представен от Александър Драганов

Тагове:  ,

Оставете отговор