Нанасе Рику

nanase profile

Нанасе Рику е герой от анимето Idolish7. Той е певец и танцьор, по-малък брат на Куджо Тен.

Нанасе израства като болнаво дете, като има проблем с дихателните пътища и при по-силен стрес среща трудности с дишането. Като малък той бива защитаван от по-големия си брат Куджо Тен, който се грижи за него. По-късно обаче Тен изоставя семейството си за да стане идол в групата “Тригър”. Нанасе е обиден, но решава да последва примера му, за да види какво е изкушило брат му. Така той става част от групата Idolish7.

Riku_Nanase

Бързо става ясно, че Нанасе Рику има най-добрият глас и най-големият талант в цялата банда, поради което бива избран за център. За жалост той не е докрай откровен с колегите си и скрива от тях, че има проблеми с дихателните пътища, което обаче става очевидно от това, че се задъхва при по-голямо физическо натоварване, което води и до кризи. За щастие след като научават това, нито мениджърът, нито другите момчета от бандата се сърдят и вместо това променят програмата на групата така, че той да може да я изпълнява.

nanase

Нанасе придобива изключителна популярност и печели наградата за най-добра нова банда заедно с останалите певци от Idolish7. По-късно той печели и приз за най-добра банда, спечелен срещу “Тригър” на брат му Куджо Тен, с който обаче нормализират отношения. За съжаление по-късно заболяването му се обажда отново, което предизвиква напрежение както с Тен, така и с колегата му Изуми Йори от Idolish7, който счита, че Нанасе е прекалено разглезен. Въпреки това обаче Нанасе няма нищо против, когато Йори става център на бандата, а напротив, чувства се облекчен, че основното напрежение няма да е върху него.

nanase gifche

Дали Нанасе ще стане отново център и как ще се развие кариерата му с тази болест очакваме да разберем в следващите епизоди на Idolish7.

nanase riku

Представен от Александър Драганов

Тагове:  ,

Оставете отговор