Найтуинг спечели бляскава победа срещу Кейси Джоунс

Nightwing_SoB

Супергероят Найтуинг спечели бляскава победа за света на “Ди Си” и защити честта на Батсемейството в Дуела на Цитаделата за тази седмица, след като разби Кейси Джоунс от “Костенурките Нинджа”. Дик Грейсън, както е истинското име на победителя, поведе със съкрушителното 9-0 в началото на двубоя и макар по-късно Кейси да върна няколко гласа, това не попречи на противника му, започнал кариерата си като Робин, да продължи да трупа аванс, като финалният резултат, получил се днес бе 21-6 гласа.

6I9CW8

С това Найтуинг стана един от най-силните победители в Дуел тази година, което до голяма степен е изненада, тъй като въпреки участието му в редица анимационни филми, досега той като цяло е по-скоро пренебрегван от “Уорнър”, които не пускат самостоятелен проект с него. Това си е за тяхна сметка, но и е незаслужено отношение към страхотните му фенове. Любопитно е, че освен страхотен акробат и истински храбрец, Найтуинг се счита и за най-големият красавец измежду супергероите. Поздравяваме всички, които го обичат с това клипче!

Тагове:  ,

Един коментар за Найтуинг спечели бляскава победа срещу Кейси Джоунс

  • Цитаделата  :

    […] на бойните изкуства, който стигна до тази битка след победа над Кейси Джоунс от “Костенурките Нинджа”. Сега обаче срещу него […]

Оставете отговор