Наградата за Сериал на Годината краси нашето второ гласуване!

Series of the Year 21

Скъпи приятели, днес продължаваме с гласуванията на двадесет и първите годишни награди за фентъзи и хорър на Цитаделата! Дойде редът на категорията за Сериал на годината, като тази година избираме измежду три анимации:


online polls

Първата номинация е за сериалчето Castlevania, една вълнуваща и страшна история, която ни разказва за храбрия ловец на демони Тревър Белмънт, тайнственият полу-вампир Алукард и тяхната вярна приятелка Сифа. Епичната история започна в замъка на Дракула и завърши в снежна Щирия. В случай, че искате да прочетете пълното ревю и да научите повече за героите, моля натиснете ТУК.

Втората номинация отива при ДОТА: Кръвта на Дракона и както вече се досещате става дума за любимите същества на много от нас – драконите. Този път обаче интригата е доста по-дълбока тъй като рицарят Давион и неговите приятели бая се затрудниха докато разберат кой командва парада. В случай, че се колебаете дали да подкрепите драконите, моля прочетете повече ТУК.

Последната номинация отива при Resident Evil: Infinite Darkness, където главният герой и любимец на мнозина Лиън разбива пъкления план на американското правителство да изтрови цял град с невинни хора. Е, аз смея да твъдя, че този сериал е доста по-реалистичен от другите два, но пък вие решавате да ли да го подкрепите. Ако искате да научите повече за интригата, може да прочетете ревюто ТУК.

Трите сериала се борят за наследството на предишния ни победител – Мандалорецът, когото феновете високо оцениха в миналогодишните ни награди. Вампири, дракони или зомбита – битката започва СЕГА! Гласуването е до утре в 12.00ч.

Оставете отговор