Наградата за Игра на годината открива гласуванията за 2021-ва!

Game of the Year 21

Гласуванията за 21-вите годишни награди за фентъзи и хорър на Цитаделата започват! Първата ни категория е за Игра на годината, а гласуването за нея – до утре в 12:10ч!


polls

Първата номинация в категорията е за Jump Force, епичната аниме игра, която събира на едно място героите от хитове като Naruto, DragonBall Z, One Piece, JoJo’s Bizzare Adventure, Yu-Go-Oh и много други. Куриозното е, че никой от тях не е бил отличаван официално от Цитаделата досега, но пък им се получава шанса да го направят заедно. Ако искате да проучите повече за играта, преди да решите дали да я подкрепите, може да го направите ТУК!

Втората номинация в категорията е за Street Fighter V Arcade, поредна част от класическата бойна игра на Capcom, която поне според нашия основател Васил Мирчев – младши няма нужда от основаване. Street Fighter спечели титлата в Дуелите на Цитаделата за 2021-ва с красивия си убиец Вега и сега има шанса да добави отличие и от годишните награди, стига да я подкрепите, разбира се. Ако обаче преди това искате да научите нещо повече за играта, направете го ТУК!

Третата и последна за тази година номинация се пада на Touken Ranbu Online, класическата игра за браузър, която през 2021-ва най-после бе преведена от японски на английски език и съживи рубриката ни за Игри, занемарена през последните години. Епичната история за мечоносци, които пазят историята вече има едно отличие от нашите награди след като през 2018-та стана Аниме на годината, а сега има шанса за втори приз. Ако се колебаете дали да й го дадете, може да се консултирате с ревюто ни ТУК!

Трите игри се борят да наследят на трона Soul Calibur VI, която спечели титлата през 2018-та и така царува цели три години на върха. Коя обаче ще го стори? Ще научите през януари, когато разкрием имената на победителите в годишните ни награди.

Един коментар за Наградата за Игра на годината открива гласуванията за 2021-ва!

  • Alexander  :

    За по-сигурно препоръчвам да гласувате от лаптоп или РС, а не от смартфон.

Оставете отговор