Наги Рокуя

nagi profile

Наги Рокуя е герой от анимето Idolish7. Той е певец и танцьор от смесен произход, който е голям фен на японската култура и анимето и затова решава да стане идол.

Наги е роден в Нортмаре, малка скандинавска държава до Дания, измислена за сюжета, но е наполовина японец. Като малък той се среща с човек на име Харуки Сакура, композитор на легендарния идол Зеро. Той предава текстовете на неизпълнените си песни на Наги, който ги задържа и по-късно решава да ги даде на такива певци, които смята, че заслужават това. За целта Наги пътува до Япония и се свързва инкогнито с малка продуцентка компания, като отделно от това кандидатства и за идол. Наги бива приет и става част от бандата Idolish7, с която по-късно става и известен.

nagi

Наги е известен сред фенове и колеги като изключителен красавец, до степен, че израства доста самотен, тъй като около него не се навъртат приятели, а само момичета, които искат да са му гаджета. Заради това той става близък с колегите си от Idolish7, което не му пречи да си остане женкар. Освен това Наги е голям фен на анимето и колекционира много манга и фигурки. Привидно той има лековат нрав и обича са се смее и лигави, но в действителност е спойката на групата и винаги се стреми да тушира напрежението между отделните певци. Той също така е и необичайно проницателен, като успява да разгадае тайната на Ямато Никайдо преди останалите.

nagi blue

Според някои жълти медии Наги е принц на Нортмаре, информация, която обаче е непотвърдена. Знае се, че той е повече от това, за което се представя, тъй като по време на престоя си в Япония се озовава на пътя на радикални терористи и успява да ги обезвреди, като демонстрира майсторство в бойните изкуства.

Очакваме следващите епизоди на втория сезон от Idolish7, за да научим повече за този чаровен и интересен герой!

nagi happy

Тагове:  ,

Оставете отговор