Момо

momo cute

Момосе Сунохара, по-известен просто като Момо, е герой от аниме поредицата Idolish7 и музикант от дуото Re:Vale.

Момо първоначално е само фен на групата Re:Vale, която следи неотклонно. В спомените си той отбелязва, че повечето фенове на дуото са момичета, но все пак има и доста момчета. Когато обаче единият от двамата изпълнители бива тежко контузен след злополука на сцената, Момо опитва да го замести временно, за да може другият певец, Юки, да продължи работа. Първоначално Юки не е склонен на такава замяна, но в крайна сметка се съгласява.

Momo

Момо и Юки пожънват голям успех и стават невероятно популярни. Момо играе ролята на забавния изпълнител, който е винаги усмихнат и пуска смешки непрекъснато. В действителност веселието му крие, че той бива измъчван от панически атаки заради тревожността, че оригиналният партньор на Юки ще се върне и той ще бъде изместен. На моменти това буквално взима гласа му, до степен, че той не може да изпълнява професионалните си ангажименти, независимо от уверенията на Юки, че не възнамерява да прекратява работа с него.

Момо е добър приятел на по-млади музиканти и всякога се стреми да им помогне. Дали обаче ще успее да спаси себе си? Надяваме се да получим отговор на този въпрос до края на втория сезон от Idolish7!

Momo_(Ordinary_Days)_Clean

Представен от Александър Драганов

Тагове:  , ,

Оставете отговор