Момотаро Онзай

_Momotaro_PRO

Момотаро Онзай е герой от аниме поредицата B-Project. Той е музикален идол и част от бандата MoonS.

Момотаро е известен като сдържан и потаен човек, който обаче обожава музиката и винаги дава всичко от себе си за бандата, в която участва, както и за целия B-Project. Момотаро също така е медиум, който има изключително силно шесто чувство и умее да вижда в света на незримото, долавяйки присъствието на духове. Така например, по време на снимки в историческа драма за легендарния Окита Соуджи, той долавя присъствието на злонамерен призрак, който витае около продукцията и изиграва ключова роля в прокуждането му.

Momotaro_Onzai

Като част от B-Project и MoonS, Момотаро преживява премеждията и успехите на останалите идоли, които работят по тази инициатива на компанията “Гандара Мюзик”, като се стреми да помага на мениджърката Цубаса по пътя към успеха. В крайна сметка той има редица успешни концерти, както и участия в други проекти, като споменатата по-горе историческа драма. Момотаро се запомня лесно от идолите заради това, че има хетерохромия – едното му око е червеникаво, а другото синьо.

Момотаро е интересен и харизматичен герой, който съчетава чара на идолите с мистерията на парапсихическите умения. Тази комбинация му спечели биография в Цитаделата.

Momotaro

Представен от Александър Драганов

Тагове:  , ,

Оставете отговор