Можех да ступам Батман, каза Хенри Кавил

henry-cavill-as-superman

Актьорът Хенри Кавил, изиграл ролята на Супермен в новите филми на DC, заяви, че героят му е сдържал силите си по времето на цялата битка с Батман в злополучния филм на Зак Снайдер от 2016-та година и ако е искал, е нямало проблеми да го победи. Това стана след като в социалните мрежи излезе картинка, на която Батман е вдигнал Супермен във въздуха с една ръка, само за да бъде убит от лазерния му поглед, който пронизва главата му. Именно това провокира Хенри да се пошегува със станалото.

Интересно е, че много фенове са съгласни с Кавил и цитират като доказателство друг филм, заснет по-рано тази година – “Живият огън” на продуцента Джеймс Гън, в който зла версия на Супермен използва силите си без угризения на съвестта. Резултатът е, че хората нямат никакви шансове да се противопоставят на злодея, историята за който ревюирахме ТУК.

Самият Кавил пък очаква премиерата на “Вещерът” по Netflix, като се очаква сериалът да привлече интереса на феновете след края на “Игра на тронове”. Дали ще се върне в DC не е ясно, макар чисто теоретично една история, в която са заедно с Шазам в евентуалното продължение на историята за супергероя магьосник, не е изключена. Хенри обаче има определени финансови изисквания от “Уорнър” – и участието му в хитов фентъзи сериал само ще ги покачи.

cavill witcher

Тагове:  ,

Оставете отговор