Мисато Рьоя

misato gym athlete

Мисато Рьоя е герой от спортното аниме Bakuten. Той е гимнастик, записал се в отбора на училището “Ао”.

Мисато се появява в отбора на училището “Ао” по художествена гимнастика точно навреме, когато на тях не им достигат двама играчи, за да участват в пълен състав. Така те стартират всяка надпревара с пасив от наказателни точки. Мисато се присъединява към екипа заедно с новака Шотару Футаба, но за разлика от него е с опит в гимнастиката и като дете е участвал в много силен тим, заради който си печели прозвището ас.

misato kun

Първоначално Мисато е малко дистанциран от отбора, като живее заедно с леля си и гледа да й помага, поради което не ползва общежитието на екипа. Той е и доста сдържан като емоция, поради което другите не успяват да направят връзка с него. Това се променя, когато той разкрива пред свой стар съотборник, че нарочно е избрал тима на училището. В действителност той е фен на треньора им, Шусаку Шида, който на младини е бил виртуоз.

Ryoya_Misato_2

Мисато се премества в общежитието и успява да се сприятели с младия Шотару Футаба, като двамата стават добри приятели. Шотару убеждава Мисато да бъде по-открит със съотборниците си и да иска повече от тях, без да се стреми да върши всичко сам заради опита си. Също така той му помага да преоделее страха си от сложен маньовър, при който в миналото Рьоя е контузил свой съученик. Когато Футаба наранява лошо китката си преди финалното голямо състезание на отбора, Мисато е до него и го подкрепя във всичко, като му помага да се състезава въпреки болките в ръката, а тимът записва силно второ място.

misato jump

Мисато е симпатичен и интригуващ персонаж, който под типично японската си сдържаност крие силна емоция и отдаденост към спорта и приятелите му. За нас е удоволствие да споделим биографията му в сайта.

misato sexy

Представен от Александър Драганов

Тагове:  ,

Оставете отговор