Минами Нацуме

minami tumblr

Минами Нацуме е герой от аниме поредицата Idolish7 и певец от групата Zool, ръководена от Рьо Цукумо. Той е талантлив и привидно много възпитан, но освен това е майстор интригант, който поне засега изглежда лоялен на злия си мениджър.

Нацуме е роден в семейство на актьори и като малък се е изявявал в този бранш заради амбициите на майка си. По-късно обаче той сменя бранша за огромно неудоволствие на семейството си и заминава да учи в северната страна Нортмаре, където се сближава с текстописеца Харуки Сакура, както и с кралското семейство, в това число и с бъдещия свой съперник Наги Рокуя. По-късно двамата с Харуки се скарват и Минами обвинява Наги затова.

В по-късен етап от живота си Минами Нацуме бива забелязан от Рьо Цукумо, мениджър, който ненавижда музикалните идоли и иска да създаде банда, с която да разбие досегашните звезди. Нацуме става текстописец на новата група Zool и в същото време изпълнител в нея. Той бързо се превръща в звезда по време на гостуванията си в телевизионни предавания, като печели водещите с учтивото си поведение, но в същото време поставя събеседниците си от други групи в неудобно положение, както например когато обвинява кралското семейство на Нортмаре в преследване на абсолютна власт пред Наги.

minami gif

Минами Нацуме изглежда лоялен на Цукумо, за разлика от други певци в Zool като Тома Инимару, но не до степен, че да застраши здравето си. Той отстъпва пред Наги, когато бива притиснат за информация относно Харуки Сакура, но е възможно това да е било поредната му манипулация, тъй като с новината, че старият автор на текстове умира, той съкрушава звездата на Idolish7 и го тласка да предприеме пътуване, с което поне временно да обърне гръб на групата.

Освен като певец и автор на текстове, Минами Нацуме също така е и гадател и може да разбира за мното черти на други хора с това си умение. Минами също така може би е и гей, тъй като по време на разговор с другите певци от Zool казва, че се интересува от момчетата фенове, а не от момичетата. Нацуме не обича зайци, тъй като малък е бил ухапан от такова животно. За сметка на това негова слабост са часовниците и е запален колекционер на такива.

Минами Нацуме е интересен герой, който засега има по-скоро антагонистична роля, но е възможно за в бъдеще да се развие и в друга посока. За това обаче ще трябва да изчакаме излизането на четвърти сезон от поредицата Idolish7!

minami wild

Представен от Александър Драганов

Тагове:  ,

Оставете отговор