Микеланджело е шампион в Турнира на Костенурките!

mickey classic
Микеланджело, най-големият веселяк измежду Костенурките Нинджа, спечели турнира Turtle Power, организиран в чест на поредицата по повод излизането на втория от игралните филми, продуцирани от Майкъл Бей. Това стана след извънредно оспорвана битка с лидера на тима Леонардо, която вървеше абсолютно наравно до късно снощи, когато Майки се примоли на феновете:
mickey adorable
Вие пък се вслушахме в молбата му и така той успя да дръпне съвсем леко на Лео, като не изпусна водачеството си до самия край на Турнира и спечели с 12 на 10. No hard feelings, bro 😉
mickey wink
Микеланджело е душата на отбора на Костенурките Нинджа и абсолютно всичките му братя си го обичат. Девизът е – никой да не пипа Майки! С чувството си за хумор той вдига настроението на отбора или пък сваля напрежението. В същото време, той си е сериозен боец, въртящ изкусно трудното за овладяване нун-чаку.
mickey winner
След всичко казано дотук няма съмнение, че Микеланджело е заслужен победител в Турнира Turtle Power, посветен на Костенурките Нинджа, едно великолепно детско, което владее умовете на зрителите вече няколко поколения. Честито на всичките му фенове, както и тези на Лео, Дони и Раф, които гласуваха в предишните битки и позволиха този Турнир да бъде наистина оспорван и незабравим 🙂 Следващият музикален поздрав е за всички тях!

Оставете отговор