Марла

marla

Продължаваме с биографиите на герои от поредицата “Нощна смяна във “Фреди”, като днес ще насочим вниманието Ви към още един персонаж от романа “Сребърните очи”, играещ важна роля и в комиксовата адаптация на книгата. Става дума за Марла, голямата сестра на Джейсън.

Марла е от компанията деца, които като малки са посещавали “Пицарията на Фреди Фазбеър” в град Хърикейн, щата Юта. Тя е добродушна, дружелюбна, шумна и вярна приятелка. След изчезването на Майкъл, негласния водач на компанията, Марла единствена се старае да поддържа връзка с приятелите си от детинство, като е особено близка и с Чарли Емили, дъщерята на собственика на пицарията. Когато компанията се събира отново в памет на Майкъл, Марла отива заедно с малкия си брат Джейсън, макар те да го помнят само като бебе.

marla2

Марла искрено се радва да види Чарли и останалите и посещава с тях вече изоставената пицария, около която е изграден мол, който обаче така и никога не е влязъл в експлоатация. По време на обиколките в запусналото заведение, където все още обаче се виждат аниматронните роботи Фреди, Чика, Бони и Фокси, младата жена се сближава с Ламар, отличника на компанията, отрано приет в университет. Марла обаче ще изпадне в паника, когато първо местното момче Карлтън, а после и брат й Джейсън изчезват в пицарията, а в опита си да ги измъкне, тя ще се справи заедно с приятелите си както с оживелите аниматронни роботи, така и със злия човек, отнел преди години живота на Майкъл…

Марла е любопитен персонаж, който има роля и по-нататък в поредицата, но няма да развалям изненадата отсега.

marla fener

Представена от д-р Александър Драганов

Оставете отговор