Малкият финал, Бъмбълби срещу Малекит!

Bumblebee vs Malekith

Така нареченият малък финал за трето място е един мач, който обикновено не се харесва на никого, но вие избрахте да го има и един срещу друг в него ще застанат Бъмбълби от “Трансформърс” и Малекит от “Warhammer”, които изгубиха полуфиналните си Дуели. Сега един от тях ще може да запише името си редом до Белгия, “Атлетико” (Мадрид), “Левски” (София) и други колоси, отличили се с бронз в последните години, а другият ще е като България през онова незабравимо американско лято.

В малко по-сериозен тон, Бъмбълби стигна до този етап на Дуелите след като успя да победи последователно “Кристин” на Стивън Кинг, Леонардо от “Костенурките Нинджа” и Джейсън Грейс от “Героите на Олимп”, но не успя да се наложи срещу Хари Потър.

Малекит пък започна годината с ударни успехи срещу Мегатрон от “Трансформърс”, Уолтър от “Тъмната кула” и Девилмен от анимето на Го Нагай, но след това Ктхулу му дойде малко в повече.

Между двамата се получава и метазакачка от Дуелите, тъй като както виждате от статистиката, кралят на черните елфи вече е побеждавал в битка робот под прикритие и то самият предводител на Десептиконите. Бъмбъл обаче е надвивал родната му майчица, кралица Морати, във финал на Турнир с Дуели в Цитаделата през 2016-та година. Затова има мотив да подкрепите и двамата, в зависимост от това на коя поредица сте фен.

Гласувайте до утре в 13:00ч, малкият финал на Дуелите за 2018-та, който лично аз исках да е голям, Бъмбълби срещу Малекит!

Оставете отговор