Малекит срещу Ктхулу

Malekith vs Cthulhu

И така стигнахме и до втория полуфинал за Купата на Цитаделата, която ще се връчи на най-успешният герой (или злодей) от Дуелите за 2018-та година. До него стигнаха Малекит, краля на черните елфи от фентъзи света на Warhammer и Ктхулу, ужасният подводен бог от разказите на Х.Ф. Лъвкрафт. Победителят от битката помежду им ще се изправи на финала срещу Хари Потър, Избрания от книгите на Дж.К. Роулинг, стигнал до последната фаза на анкетите ни след успех над трансформъра Бъмбълби миналата седмица.

Малекит започна Дуелите за 2018-та с впечатляваща победа срещу Мегатрон, предводителя на Десептиконите от “Трансформърс”, преди да поднесе истинска сензация, разгромявайки Уолтър от “Тъмната кула”, а след това успя да надвие и Девилмен, популярния аниме герой от поредицата на Го Нагай.

Ктхулу изпита затруднения на старта, но все пак успя да победи Императора от космическия свят на Warhammer 40 000, след което разби Волтрон, Защитника на вселената и спечели убедително и срещу То на Стивън Кинг.

Кой от двамата злодеи обаче ще триумфира този уикенд е решение, което оставяме във вашите ръце. Гласувайте във “Фейсбук” до утре в 13.00ч!

Тагове:  ,

Оставете отговор