Макс Чарлз

Max_Charles

Макс Чарлз е млад американски актьор, изиграл ролята на малкия Питър Паркър в двата филма от поредицата “Невероятният Спайдър-мен” и дал гласа на Кайон, синът на Симба от сериала “Лъвската стража”.

Чарлз е роден на 18-ти август 2003-та година в Дейтън, шата Охайо. Баща му е д-р Робърт Мартенсен, а майка му е Ан Карвър, която се занимава с благотворителност. Макс е четвъртото и най-малко дете в семейството.

Още като малък Макс Чарлз участва с епизодични роли в различни поредици, сред които и вампирският сериал “Истинска кръв”. През 2012-та година той се появява в комедията “Тройка дебили”, където изпълнява ролята на млад сирак, срещнал главните действащи лица в историята.

max charles little spidey

Пак тогава той влиза в ролята на малкия Питър Паркър в началото на “Невероятният Спайдър-мен”, а през 2014-та дава гласа на Шърман от анимацията “Мистър Пибоди и Шърман” на компанията “Дриймуъркс”.

Големият си удар Чарлз прави през 2015-та, когато дава гласа си на лъвчето Кайон от сериала “Лъвската стража”. Той озвучава този герой до края на поредицата през миналата година и става любимец на феновете. Надяваме се да го гледаме и слушаме в още много филми и за в бъдеще.

Older_Kion

Представен от Александър Драганов

 

Оставете отговор