Макс Дженкинс

max jenkins

Максуел Дженсинс е американски актьор, наскоро направил впечатление с участието си във филма “Челюсти в мрака”, където си партнираше с Джейдън Мартел и Никълъс Кейдж.

Макс е роден на 3 май 2005 година. Баща му Джеф е работил като клоун, а майка му Джули е театрална и филмова актриса. Двамата основават цирк в Чикаго, а малкият Макс играe там още от тригодишен, като усвоява много номера, включително жонглиране и акробатика.

maxwell reacher

Дженкинс завършва средно образование в Илинойс, след което започва да следва висше в Калифорния. Играе от осемгодишен, като се снима в различни сериали. Може би най-бележитото му участие е в сериала “Ричър”, където се превъплъщава в младата версия на главния герой. Паралелно продължава да участва в цирка на родителите си, като набира пари за различни каузи. Социално ангажиран е, като участва в петиции и организации за опазване на океаните, за защита на кучетата, за уважение към коренното население на Америка.

През тази година Максуел Дженкинс изпълни ролята на Томас, единия от братята във филма “Челюсти в мрака” или Arcadian. Ролята му напомни на класически изпълнения от млади актьори в миналото като Уилям Моузли в “Нарния” или Ед Спийлърс в “Ерагон”, макар неговият филм да е хорър. Надяваме се да продължи да ни радва с още участия и за в бъдеще.

thomas arcadian

Представен от д-р Александър Драганов

 

Оставете отговор