Майстори на ужаса подкрепиха Тримата вълшебници!

three wizards

“Тримата вълшебници и Златното руно”, моята пета самостоятелна книга, която излезе на книжния пазар през миналата година благодарение на издателство “Горната земя”, получи неочаквана подкрепа по празниците от майсторите на ужаса Бранимир Събев и Донко Найденов, които излязоха извън рамките на черния жанр, за да ударят едно рамо на това детско фентъзи.

“Останах много приятно изненадан от новата книга на брата Александър Драганов”, пише Бранимир Събев в Goodreads. Според него книгата “спокойно може да се чете и от малки, и от големи”, а злодеят е “доволно противен – нещо, характерно за Александър, който е много старателен в описанието на образите на злодеите си, за да бъдат изпипани както трябва.”

На същото мнение е и Донко Найденов, който освен в Goodreads, ревюира книгата и в своя блог – “Светът на ужаса“. “”Тримата вълшебници и златното руно” на Александър Драганов отново ни понася в красив свят, където има всякакви твари – орки, гоблини, елфи, вещици и т.н. Стилът на писане е увлекателен и на читателят му се иска да чете още… и още…” пише Найденов, който каза добри думи и за “Сърца от стомана” на Събев. Надяваме се през тази година най-сетне да излезе дългоочаквания му роман на ужаса “Законите на злото”.

Може да си закупите “Тримата вълшебници и Златното руно” от сайта на “Горната земя” ТУК! Предишната ми книга “Звездата на Гибелта”, която също получи подкрепата на Донко и Бранко, може да се намери при “Иви Пет” ТУК, а останалите ми произведения са налични в “Читанка“.

Оставете отговор