Майкъл Бей е гений, каза сър Антъни Хопкинс след излизането на новия му клип от петия “Трансформърс”

transformers 5 first poster

Майкъл Бей, режисьорът на филмите от поредицата “Трансформърс” е гений. Поне така смята сър Антъни Хопкинс, легендарният актьор, който печели награда “Оскар” за участието си във филма на ужасите “Мълчанието на агнетата”.

Тайната история на трансформърите, разказана от сър Антъни Хопкинс

Хопкинс, който играе учен, запознат с “истинската история на трансформърите” в петия филм от поредицата за роботите под прикритие, озаглавена “Последният рицар”, е казал това след като е наблюдавал работата на Бей по детайлите на роботите.

“Той наистина е гений… брилянтен”, казва Хопкинс. “Замесен е от същото тесто, от което са и Оливър Стоун, Стивън Спилбърг и Мартин Скорсезе”.

Това мнение е необичайно за режисьора на “Трансформърс”, който е ненавиждан страстно както от критиците, така и от феновете на оригиналната анимация от първото поколение. Хопкинс обаче не е първият известен кинодеец, който застава зад Майкъл Бей. Преди време стана ясно, че негов почитател е и режисьорът Кристофър Нолан, отговорен за шедьоври като “Черният рицар”, “Интерстелар” и “Генезис”. Той не пропускал филм на колегата си.

Тагове:  

Оставете отговор