Мадагаскар 3

madagascar 3

Стигнахме и до третия филм от поредицата “Мадагаскар”, който аз намирам за най-добрият от ревюираните досега – уникално динамично приключение с много хумор и емоция. За разлика от предишните части, действието този път се развива в Европа, което придава уникален чар на историята.

Лъвът Алекс и неговите приятели се терзаят, защото пингвините са ги изоставили в Африка и са заминали със свой високотехнологичен самолет за Монако. Алекс обаче иска да се върне в Ню Йорк, където е бил крал на зоопарка и решава да ги последва в Княжеството, където се озовава в казиното на Монте Карло и предизвиква паника заедно с дружките си зебра, хипопотам и жираф. Това привлича вниманието на дюБоа, садистичната ръководителка на местната зоополиция, която мечтае да се сдобие с главата на лъв. Алекс спасява кожата, като качва себе си, приягелите и пингвините начело с вездесъщия Скипър до пътуващ цирк, ръководен от сибирския тигър Виталий. Някога славно забавление за цели поколения, циркът е изгубил блясъка си и сега Алекс ще трябва да го върне, тъй като ако бъде харесана от американски продуцент, трупата ще замине в Ню Йорк. Докато го прави обаче, лъвът ще трябва да се измъкне и от маниакалната дюБоа…

mada 3

Каквото може да искате от една анимация, тук го има. Хумор? Невероятен, както във всяка от частите. Екшън? Уникален, използващ инструментите на комедията, за да бъде наистина динамичен. Най-важното обаче е, че има емоция. “Мадагаскар 3” е направен със СЪРЦЕ и е истински вдъхновяващ с историята на животните от цирка, които отново трябва да открият страстта си и го правят с помощта на своите недодялани, но искрени приятели от зоопарка. Резултатът е изключително смислен филм, който ще ви накара да се усмихвате през цялото си времетраене. Препоръчвам с четири лапи!

Ревю на Александър Драганов

 

Тагове:  

Оставете отговор