Лийф от Дел срещу Чикаге Казама

Дуелите на Цитаделата достигат до втория си кръг за 2021-ва година, в който един срещу друг се изправят Лийф от Дел, главен герой в поредицата Deltora Quest и Чикаге Казама, красивият, но властолюбив демон от поредицата Hakuouki. И за двамата това е дебют в Дуелите.

Лийф е момчето, което се отправя на смъртоносното пътешествие в търсене на мистичните камъни, които могат да защитят Делтора от злия Господар на сянката и неговите чудовищни слуги. По пътя към успеха на мисията си, той преборва множество страховити същества и опасни противници, като измамника Дейн или огнения магьосник Оакус.

Казама е чистокръвен демон они, който иска красивата и мила Чизуру Юкимура за своя жена. За да постигне целите си, той се заплита в интригите между силите на Японската империя и верните на шогуната шинсенгуми, като кръстосва меча си с някои от най-легендарните войни в Страната на изгряващото слънце, сред които Окита Соуджи и Тошизо Хижиката.

Би било опростено този Дуел да бъде наречен сблъсък между Доброто и Злото, но е факт, че Лийф е класически фентъзи герой, а Казама демон. Един от тях ще продължи напред в Дуелите ни – другият ще трябва да напусне надпреварата още след първата си битка. Изборът е Ваш – а гласуването, до 12.15ч утре във “Фейсбук“!

Дуел на Александър Драганов

Тагове:  ,

Оставете отговор