Леотроп срещу Ерен

Cheetor vs Eren

Стигнахме и до втория полуфинал в Дуелите на Цитаделата за 2022-ра година, като до него стигнаха двама герои, умеещи да променят вида си, макар да би било опростено, ако кажем, че това е основното за тях.

Леотроп, изгрял в сагата “Трансформърс” с класиката “Войната на зверовете” преди да се завърне в Cyberverse, достигна този етап от битките ни след като записа победи срещу Мум-Ра от “Гръмотевичните котки” и принц Лотор от “Волтрон”. Една крачка го разделя от финала, където ще има възможност да стане втория трансформър с титла от Дуелите ни (след Бъмбълби през 2016-та), но дали ще може да я направи?

Ерен, главният герой от величавата аниме сага Attack on Titan записа първия си успех в Дуелите срещу Давион от фентъзи анимацията Dota на “Нетфликс”, а после надви и Шинджи Икари от “Евангелион”. Ще му стигнат ли силите обаче да се справи и с боеца от Кибертрон? Ако го направи той ще гарантира първа титла на аниме персонаж в Дуелите, тъй като другият финалист е Хисока от Hunter x Hunter.

Изборът е Ваш, времето, в което може да го направите е до утре в 12:00ч, а арена на битката е групата ни във “Фейсбук”. Не се помайвайте, а гласувайте!

Оставете отговор