Ларс Александерсон

tekken 6 lars

Ларс Александерсон е герой от поредицата биткаджийски игри Tekken на Namco Bandai, боец, изправил се срещу господарите си, за да донесе мир на света. Той е протагонист в последните две части на историята.

Ларс е войник от бойната група Tekken Force и работи за корпорацията “Мишима Зайбацу” по време, когато тя е управлявана от Джин Казама. Джин е започнал световна война срещу друга могъща групировка, G Corporation, ръководена от баща му Казуя Мишима, като целта му е да победи демона Азазел. Ларс се бунтува срещу несправедливостта на войната и дава началото на бунт, който оглавява. Само той обаче знае истината, че негов баща е Хейхачи Мишима, старият лидер на “Мишима Зайбацу”. Това е и една от причините Ларс да е надарен с огромна физическа сила и вътрешен усет към бойните изкуства. Александерсон има собствен уникален боен стил, съчетаващ тежки удари с меки хвърляния.

lars cool

Ларс е прагматичен воин, който е умел командир и истински лидер, умеещ да дава свобода на подчинените си. Макар да е трудно доверието му да бъде спечелено, веднъж заслужиш ли го, той ти вярва. Ларс е в добри отношения с Алиса Босконович, а по-късно и с Лий Шаолан, доведен син на Хейхачи и брат на Казуя. Макар първоначално да изпитва неприязън към племенника си Джин, по-късно той загърбва това.

На вид Ларс Александерсон е снажен пясъчнорус мъж, понякога с войнишка униформа, друг път в костюм, напомнящ на супергерой. По националност е швед. Когато се появи в игрите Tekken, той бързо стана мой любимец и затова сега за мен е удоволствие да напиша биографията му в Цитаделата 🙂

lars winner tekken

Представен от Александър Драганов

 

Тагове:  ,

Оставете отговор