Култовата манга Hunter x Hunter се завръща през ноември

happy hunter hunter

Култовата манга Hunter x Hunter се завръща с нов брой през ноември! Новината бе съобщена от списание “Шоунен Джъмп”, които издават историята, дело на мангаката (автор на японски комикси) Йошихиро Тогаши.

Hunter x Hunter е история, която започва да излиза през далечната 1998-ма година и се върти около Гон – момче, отраснало с леля си в малко градче. Той много иска да намери баща си и да прекара малко време с него, затова решава да се яви на изпита за ловци. Ловците са държавно лицензирани хора, който са приключенци, иследователи, археолози и вървят по дирите на магически зверове и съкровища.

Hunter x Hunter е една от най-популярните манга поредици в Япония, която има две адаптации на аниме, от 1998-ма и от 2011-та година. За съжаление през последните години тя излиза все по-рядко заради заболяване на автора си, който има изключително силни болки в гърба и може да рисува само легнал. Тогаши обаче планира да увеличи екипа, с който работи и това може да му помогне да ускори издаването на нови броеве от любимото на вече поколения фенове приключение.

Hunter x Hunter излъчи и шампиона в Дуелите на Цитаделата за тази година, а именно красивия и лукав Хисока Мороу.

Тагове:  ,

Оставете отговор