“Кралица на въздух и мрак” излиза и на български

kralitsa-na-vazduh-i-mrak-tamni-sazaklyatiya-3-30

“Кралица на въздух и мрак”, третата и последна книга от поредицата “Тъмни съзаклятия” на Касандра Клеър (част от вселената на “Реликвите на смъртните”) от днес може да се закупи и на български език.

Невинна кръв е пролята на стъпалата в Залата на Съвета – свещеното укрепление на ловците насенки. След трагичната смърт на Ливия Блекторн Клейвът е на ръба на гражданска война. Част от семейство Блекторн заминават за Лос Анджелис, в търсене на източника на зараза, която бавно унищожава магьосниците.

Междувременно Джулиън и Ема предприемат отчаяни мерки, за да забавят проклятието на забранената любов между парабатаи, докато поемат на опасна мисия в царството на феите, със задача да върнат Черната книга. Това, което откриват в Дворовете, е тайна, която може да унищожи света на ловците на сенки и да отвори мрачен път към бъдеще, което никога не са си представяли, че е възможно.

Хванати в надпревара срещу времето, Ема и Джулиън трябва да спасят света на ловците на сенки, преди смъртоносното проклятие на парабатайската връзка да унищожи тях и всички, които обичат…

Издава “Ибис”.

Оставете отговор