Костенурките Нинджа

 

Костенурките Нинджа

 

Author: Citadelata
Date: 26.06.2007

Поради големия интерес към този филм и малко недоглеждане от моя страна, предлагаме ви не едно, а цели две ревюта на “Костенурките Нинджа”. Благодаря на сътрудниците!
Darth Sparhawk

Eragon 16
През март излезнаха много пролетни бокс-офис разбивачи. “300” се открои като лидер и са задържа много дълго време на първите места. Но кой го победи? Виновниците за заставането му на второ място са четири гигантски костенурки супергерой.
Всичко започва с легендата за един алчен, но изключително силен войн, който за да стане безсмъртен вкаменява генералите си и освобождава от звездния затвор различни твари на злото. Така историята се пренася в наши дни когато той вече е богаташ милиардер, живял 3000 години, известен под името Макс Уинтърс. Един ден млада археоложка на име Ейприл донася старинни статуи при него. Тези статуи са неговите генерали,а той копнее да ги призове, за да поправи грешката си и да прекрати вечния си тъжен живот.
Същата тази Ейприл се завръща със статуите след като неуспешно се опитва да убеди отишлия в забвение Лео. Костенурките вече са се отделили и всеки живее свой живот. Кой е пазител на града, кой е артист…
Но ето, че Ейприл все пак успява да върне Леонардо обратно при братята му.
Така отново се събират Рафаел,Микеланджело,Леонардо и Донатело. Четирима братя търсещи справедливост в големия град.
Из големия гред започват да се случват странни неща.Свирепи чудовища се населяват в града, но биват улавяни от съживените статуи генерали на Уинтърс. Той иска да хване всички чудовища и да прекрати вечния живот на него и на генералите си. Но ще срещне сериозна съпротива от тяхна страна….
Зрелищна анимация която ви оставя без дъх в свойте бурни битки и силни емоции.
Филма е озвучен с гласовете на Сара Мишел Гелар(Ейприл), а костенурките са озвучавани от Митчъл Уитфилд (Донатело, Джейм Арнолд Тейлър(Леонардо), Мики Кели (Микеланджело) и
Нолан Норт(Рафаел).
За сметка на неизвестните оригинални озвучители у нас, костенурките са озвучавани с гласовете на известните у нас рапъри Ъпсурт.
Насладете се на това приключение което по нищо не отстъпва на предишните си части. Че дори е и по-добро.

Naeblis
Костенурките нинджа са известни на всеки човек. Това са може би единствените супергерои, коите не са притежание на гигантите Marvel и DC придобили голяма слава(може би заедно с Маската.
Познати са отначало с комиксите, след това със анимационните серии започнали през 1987 и продължили 9 години, с игралните филми и един игрален сериал, със анимазионните серии от 2003 които продължават и до днес. Но най-актуален в момента е филмът 3-D анимация излязъл тази година.
Леонардо се е оттеглил надалеч и и живее живот в изолация. Останалите костенурки си живеят живота във големият град, всеки от тях намерил своето „призвание”. Вече ги няма славните дни на Костенурките нинджа. Странни неща обаче започват да се случват в града, и костенурките ще трябва отново да се обединят и да спрат сила датираща хилядолетия назад…
Със чиста съвест мога да нарека този филм една от най-добрите анимации правени някога. Има свеж и забавен стил, както всичко в което присъстват Костенурките. Всички герои във филма радват, историята е интересна, има готини битки и анимацията е супер. Филмът се различава от останалите със липсата на всеобщият любимец и свръхвраг на костенурките- Шрьодер. Въпреки това Караи се появява във филма, както и кланът на Крака.
Има шансове да видим продължение на този филм. Аз лично се надявам Костенурките отново да се появат на 3-D картина.

Оставете отговор