Космически приключения тази седмица с “Мечове в космоса” и “Тъмен чирак”

Тази седмица ще е вълнуваща за феновете на галактическото фентъзи и лично за мен, тъй като събота на 26-ти март излизат не една, а две книги по темата, в които имам участие.
me4ove v kosmosa
“Мечове в космоса” е новата антология на Националния Клуб за Фентъзи и Хорър, която ще бъде представена официално на 26-ти март от 15:00ч в Дом на Културата “Средец”, където ще може да си я закупите на промоционална цена от 10 лв /коричната е 12/. Присъединете се към събитието във “Фейсбук” ТУК, за да научите повече за разказите в книгата, редактирани от Весислава Савова и написани от авторите Явор Цанев, Донко Найденов, Иван Димитров, Силвия Петрова, Васил Мирчев-младши, Делиян Маринов, Флориан Пекаж, Петър Атанасов, Станьо Желев, Димитър Цолов и мен, Александър Драганов. Книгата излиза изпод егидата на списание “Гаяна Букс”, което скоро спечели титлата за Издателство на годината на последните годишни награди за фентъзи и хорър.
kupa drakusНа същата дата по книжарниците трябва да излезе и “Тъмен чирак” от Кристи Голдън, нов роман за епохата на Войните на Клонираните в “Междузвездни войни”. Двете страни на Силата ще се обединят, за да победят един от най-безмилостните ситски лордове… Но дали мисията им ще протече успешно? Аз имах удоволствието да преведа тази книга, чието ревю може да прочетете ТУК! Издателството, както може да очаквате, е “Егмонт” 🙂 dark disciple BGОстава ми само да ви пожелая приятно четене сред звездите 🙂

Оставете отговор