Корица и резюме за нова книга от Саймън Р. Грийн!

gideon book 1 simon r. green

Майсторът на фентъзи Саймън Р. Грийн обяви излизането на нова своя книга през януари. Тя се казва The Best Thing You Can Steal (“Най-доброто, което можеш да откраднеш”) и започва поредицата за Гидеон Сейбъл.

Добре дошли в Лондон, какъвто не го познавате – място на магии и ужаси, където чудесата са ежедневие, а по тъмните улици крачат сенчести хора.

Гидеон Сейбъл е крадец и измамник. Той е специалист в кражбите на предмети, които обикновено не могат да бъдат откраднати. Дрехите на призрак, снимка от несъществуваща страна… Казват, че дори е откраднал сегашната си самоличност. Кой е бил всъщност? Няма да казваме. Едно обаче е сигурно, той не е от лошите. Тези, от които краде винаги си го заслужават. Сега Гидеон планира обир, с който да отмъкне единственото нещо, което има значение за най-злия човек на света. За да премине през охраната му ще се нуждае от екип, способен да извърши невъзможното. Прокълнатия, Призрака, Уайлдкард… и бившето му гадже, Ани Коя-да-е. Жена, която може да бъде всеки и има силата да накара технологията да се влюби в нея. Ако нещата минат както трябва, всеки от тях ще получи каквото иска. А ако имат и късмет, ще запазят и живота си…

Книгата ще бъде дебела 192 страници и излиза на 29-ти януари 2021-ва година.

 

Оставете отговор