Корица за книга пета от “Хрониките на Ралмия”

night of the serpent

По неизвестни за мен причини, когато излезе “Пътят на Черния рицар” в Интернет се появи информация, че четвъртата книга от поредицата “Хрониките на Ралмия” е и последна, като нищо не може да бъде по-далеч от истината 😀 Доказателство за това е, че днес имам възможността да Ви представя корицата на петата книга, а именно “Нощта на Змията”, с която започва финалния етюд в серията, който е от две части.

Чичото на младия магьосник Алтан може и да не е бил най-грижовният на света, но поне му е осигурявал храна и подслон, а след убийството му момчето остава съвсем само в Саликарнас – смъртоносния град на черните елфи, където опасностите дебнат на всяка крачка и зад всеки ъгъл. Сега нещо е по петите на магьосника, зла сила с образа на змия, която няма да се спре пред нищо… и чиято черна мощ няма граници!

Петата книга от поредицата “Хрониките на Ралмия” предлага битки, магии и приключения – всичко това, което сте свикнали да очаквате от Александър Драганов, авторът на “Сказания за Ледената планина”, “Черната корона” и “Звездата на гибелта”.

И да, знам, последното изречение прозвуча яко рекламно! 😀 Ама то, в моя си сайт ако не се изфукам, къде?

Очаквайте “Нощта на Змията” скоро в “Читанка”!

Оставете отговор