Козият грях

gowther

Гоутър, един от най-причудливите образи в поредицата “Седемте смъртни гряха” се яви изненадващо в 14-ти епизод от новия сезон – “Четирите конника на Апокалипсиса”. В края на предишния главните герои начело с Парсифал бяха превърнати в деца от магията на Рицар от кръглата маса и в този се разбира как и дали магията може да бъде развалена. Серията е много емоционална, тъй че си пригответе салфетки за нея.

С втори епизод се сдоби по-рано Bucchigiri?!, новото аниме на майсторката Хироко Уцуми, а в него сдобилият се с чудодейна сила Араджин започва да бъде ухажван от две банди бойци, като в една членува старият му приятел Матакара, а в другата е Марито, братът на момичето, по което той си пада. Историята е забавна и доста по-лигава от емоционалния тон, с който свързвам Уцуми заради Sk8 и Free!, но е нормално един творец да еволюира.

Накрая мога да кажа, че с втора серия продължи и сезон 12 на хорър поредицата Yami Shibai, като момче отиде на гости у свой приятел, за да попадне в наистина психарски сюжет. Продължавайте да следите Цитаделата за най-интересното от света на актуалните анимета!

 

Оставете отговор