Книжни събития този уикенд

symphony

Този уикенд феновете на жанровете фентъзи, фантастика и ужаси ще имат различни възможности да си изкарат добре, в зависимост от това къде се намират.

Утре от 19.30ч в Младежкия дом на град “Пазарджик” ще има гостуване на писателите Сибин Майналовски и Анна Гюрова пред феновете от клуб “Аркадий и Борис Стругацки”. Ако сте в този край е направо задължително да идете. Може да се запишете на събитието ТУК!

Събота от 17ч в книжарница “Хеликон” на ул. “Княз Александър Първи”отново ще гостува Сибин, този път в тандем с Иван Атанасов, а тема на събитието са двата хорър сборника от издателство “Изток-Запад”: “Рецепта за кошмари” и “Симфония на мъртвите”. Записването във “Фейсбук” е от ТУК!

Неделя от 16ч в Книжен Център “Гринуич” на булевард “Витоша” в София ще се дискутира фантастиката на големия наш автор Павел Вежинов, а водеща е Вида Делчева, дългогодишен редактор на фентъзи и фантастични произведения. Ако искате да срещнете класиката в жанра, може да се присъедините към срещата ТУК!

И накрая, традиционно за Книжен Център “Славейков”, има Филмов Уикенд с разпродажба на плакати – само седмица след уикенда за книгите-игри. Записването е ТУК!

Всичко това е само за тази седмица, въпреки прогнозите за обилен снеговалеж. За другата може да ви изненадаме и със среща за “Сказанията на Стрикса”, но ще имаме повече подробности по-късно.